DVI luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpe

Skræddersyet til dine behov

Spar tusindvis af kroner med vores DVI varmepumpe

Søger du efter en DVI varmepumpe nær Tønder? Så kan vi hos MK-TEKNIK ApS hjælpe dig.
Lad os glemme myter, undskyldninger, og løsninger, der ikke holder i længden. DVI leverer præcis, hvad du behøver, skræddersyet efter dine behov og på dine betingelser.

Ved at erstatte dit gamle opvarmningssystem, uanset om det er baseret på el, gas, eller olie, med en varmepumpe fra DVI, kan du spare tusindvis af kroner årligt. Du har valget mellem en luft/vand varmepumpe eller en variant, der bruger propan, men uanset hvad, så er overgangen til grønnere energiformer i dit hjem hverken kompliceret eller fuld af kompromiser.

Hvad kan du forvente af din DVI jordvarmepumpe?

En DVI varmepumpe er grundlæggende anderledes end andre varmepumper på markedet.

Præcis regulering

Varmepumpen har fuldt modulerende driftsområde, hvilket sikrer en mere præcis og trinløs regulering mellem 10-100% ydelse.

Høj fremløbstemperatur

Varmepumpen kan producere op til 70 °C i fremløbstemperatur til husets varmeanlæg. Den høje temperatur er særligt relevant, hvis du bor i et ældre hus med ældre radiatorer, men varmepumpen klarer selvfølgelig også nybyggede huse med gulvvarme til guldmedalje.

Op til 20 kW ydelse

Varmepumpen har en ydelse på helt til op til 20 kW. Den høje ydelse gør, at DVI for eksempel kan opvarme meget store ældre villaer med blot én enkelt varmepumpe

Varmepumpedrift ned til -20 °C

Varmepumpens kølekreds, som producerer varmen, kan fungere helt ned til -20 °C udetemperatur, hvor mange andre varmepumper på markedet stopper allerede ved -10/15 °C.

Kontroller varmen

Du har mulighed for at tilkøbe DVI Smartcontrol. Her får du alle dine indstillinger lige ved fingerspidserne, og behøver ikke at stå foran din varmepumpe for at indstille temperaturen i dit hjem. Som ekstra bonus kan din installatør og DVI ved hjælp af Smartcontrol kigge dig over skulderen, hvis der er noget som driller.

Ønsker du at høre mere om DVI varmepumpe så kontakt os i dag.

En propanvarmepumpe bidrager til en mere bæredygtig verden

Top 5 grunde til at vælge en propanvarmepumpe fra DVI, produceret i Danmark

1. Robust konstruktion med lang levetid

DVI’s varmepumper er designet til at vare længe, hovedsageligt på grund af de materialer, der anvendes i fremstillingen. Blandt andet anvendes søvandsresistent aluminium, der tåler det fugtige og salte danske vejr. Udadtil er der ingen delikat elektronik placeret, hvilket også bidrager til produktets holdbarhed. Disse varmepumper er bygget til at modstå alle vejrforhold, har branchens bedste garanti på op til 8 år og en forventet levetid på 20-25 år. Dette skyldes brugen af solide materialer og fremragende dansk håndværk, hvilket reducerer behovet for reparationer og sikrer energieffektivitet, hvilket samlet set betyder store besparelser for dig.

2. Slut med kulde inden døre

DVI’s varmepumpe udnytter udendørsluftens varme og genanvender denne til at opvarme din bolig og vand. Dens unikke funktion gør det muligt at omdanne energi fra lav til høj temperatur. Selv ved -20 grader Celsius kan den effektivt udnytte luften som energikilde. Indedelen indeholder en el-patron, der automatisk kan booste varmepumpens ydeevne i de koldeste perioder.

3. Den mindst larmende varmepumpe på markedet

DVI’s varmepumpe er bemærkelsesværdigt stille, med markedets mest lydsvage ventilator. Eventuel støj ledes opad gennem et støjreducerende cylinderformet kabinet, hvilket minimerer gener for både dig og dine naboer. Desuden er varmepumpens design minimalistisk og tidløst, hvilket gør den æstetisk tiltalende og nem at integrere i dit uderum.

4. Helt og holdent dansk design og produktion

Varmepumper fra DVI er udviklet og fremstillet på vores fabrik i Nordjylland, og det er lokale forhandlere, der står for installationen. Dette sikrer høj kvalitet og kort tid fra bestilling til installation og service.

5. Vand, der er rent og fri for bakterier

Vores varmepumper kommer med en speciel combi-indedel, der garanterer en sund og ren produktion af varmt vand. Dette sikrer, at du kan bade i vand, der er fri for skadelige legionellabakterier. Indedelen er tilgængelig i en bredde på 60 cm, så den passer ind i standard køkkenskabe.