Bosch varmepumpe

Bosch jordvarmepumpe

Se vores udvalg af jordvarmepumper her

Bosch luft til vand varmepumpe

Se vores udvalg af jordvarmepumper her

Bosch Varmepumpe – er den bedste og billigste måde at opvarme din bolig på

Søger du efter en Bosch varmepumpe? Så er du kommet til det rette sted.
Lige uden for din bolig findes der store mængder af gratis varme, som bare venter på at blive udnyttet.

Den kommer fra solen, der året rundt varmer vores omgivelser op. Både sommer og vinter holder jorden og luften på solvarmen. Og med varmepumpeanlæg kan du effektivt udnytte den i din bolig.

Varmepumper har så mange fordelagtige egenskaber, at den med rette kan kaldes markedets bedste opvarmningsmetode. En påstand som tusindvis af tilfredse kunder er enige med os i.

Det er ikke usædvanligt at et skift fra oliefyr til naturvarme kan halvere husstandens varmeudgifter. Også hvad angår driftsikkerhed og levetid er varmepumper et stærkt alternativ til fjernvarme, naturgas, træpillefyr og brændeovn.

Energistyrelsen anbefaler varmepumper

Energistyrelsen bakker klart op om større anvendelse af varmepumper i Danmark. Det fremgår af en baggrundsrapport fra juni 2005.

Rapporten “Energiteknologier – tekniske og økonomiske udviklingsperspektiver” kan hentes her.
Læs mere om hvordan man sparer mere CO2 på Miljøstyrelsens hjemmeside.
Varmepumper fra Bosch.

Fakta om svanemærkede varmepumper

En varmepumpe bruger kun el på at udvinde energi fra omgivelserne. En varmepumpe med Svanemærket har en årsvirkningsgrad på minimum 70%. Det vil sige, at for hver kWh anlægget bruger på at producere varmen, får man som minimum 1,75 kWH ud af det igen om året.

De bedste varmepumper har en virkningsgrad på helt op til 140%. Det vil sige, at man for hver kWh som anlægget bruger får 3,5 kWh igen. Til sammenligning har en elradiator en virkningsgrad på 40%, mens et ældre oliefyr ligger på ca. 60%

En svanemærket varmepumpe lever desuden op til skrappe krav, når det gælder:

  • Mærkning af større plastdele for at sikre større genanvendelse
  • Indholdet af sundhedsskadelige stoffer som phthalater og flammehæmmere
  • Kølemediets bidrag til global opvarmning ved udslip og minimering af risikoen for udslip
  • Informationer til kunden om f.eks. støjniveau, effekt, drift og vedligeholdelse

OBS: Selvom en svanemærket varmepumpe udnytter energien effektivt, så er der stadig store gevinster at hente for både miljøet og økonomien ved samtidig at spare på varmen – f.eks. ved at efterisolere boligen eller skrue én grad ned for rumtemperaturen.

Fakta om miljømærker

Blomsten og Svanen
Det europæiske miljømærke Blomsten og det nordiske miljømærke Svanen er Danmarks officielle miljømærker. De administreres af Miljømærkning Danmark.Blomsten og Svanen hjælper dig med at vælge miljøvenlige varer. Er et produkt mærket med enten Blomsten eller Svanen, er du sikker på:

  • at det lever op til skrappe miljøkrav
  • at der er taget hensyn til sundheden
  • at kvaliteten er god.

Du kan læse meget mere om Blomsten og Svanen på ecolabel.dk.

Fakta: Hvad er en varmepumpe?

En eldrevet varmepumpe opsamler varme fra luft, jord eller vand omkring boligen. Hvis der er tale om et jordvarmebaseret anlæg udvindes varmen ved hjælpe af væskefyldt slange. Varmepumpen overfører derefter jordvarmen til boligens vandbårne varmesystem.

Selve varmepumpen er på størrelse med et almindeligt køleskab. Slangen kan også anbringes i vand eller klippegrund (i DK findes sidstnævnte anlægstype kun på Bornholm).

Pumpen udvinder varme, der stammer fra solen, der året rundt opvarmer omgivelserne. Der er altså tale om en form for indirekte eller oplagret solvarme. Den store fordel ved indirekte solvarme er, at jord, vand og luft også akkumulerer varme i vinterhalvåret.

Kontakt os for et tilbud på Bosch varmepumpe

Hvis du søger efter en Bosch varmepumpe er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. MK-Teknik ApS har kunder fra hele Sønderjylland. Du kan ringe til os på 20 30 22 76 eller sende en mail til
info@mk-teknik.dk.