DVI jordvarmepumpe

Jordvarmepumper

Stabil energikilde med jordvarme

Stabil energikilde ligegyldigt vejret

Med et jordvarmeanlæg får du en stabil energikilde, der effektivt udnytter den varmeenergi, solen oplagrer i jorden – også i de koldeste måneder. For selvom temperaturen falder til under frysepunktet, kan den frostsikre væske i jordvarmeslangerne stadig cirkulere igennem, så den kommer opvarmet tilbage til pumpen.

Du behøver altså ikke at bekymre dig om, hvorvidt du kommer til at sidde og fryse eller bliver nødt til at gå i bad i koldt vand, så snart den danske vinter melder sin ankomst. I stedet kan du læne dig tilbage og nyde varmen fra dit anlæg og de økonomiske besparelser på kontoen.

Tiden er inde

Drømmer du om at skifte det gamle olie- eller gasfyr ud med en grønnere løsning? Det forstår vi godt. For de ældre anlæg er ofte dyre i drift og kræver alt for meget vedligehold. Derudover gør de fossile brændselsanlæg ikke noget godt for miljøet eller dit klimaaftryk. Det gør et jordvarmeanlæg fra DVI til gengæld.

8 fordele til jordvarme som er Dansk produceret

1. Vi har over 40 år på bagen

Hos DVI er vi eksperter i grønne varmeløsninger til både private og erhverv. Alle vores produkter udgør summen af mere end 40 års erfaring med bæredygtig opvarmning. Det vil sige, at vi ved, hvad der virker. Og hvad der ikke gør.

2. Superkrafter til de udvalgte

Selvom jordvarme er attraktivt blandt danske boligejere, er det desværre ikke en mulighed eller en ideel løsning for alle. En tommelfingerregel er nemlig, at du skal bruge dobbelt så meget jordslange, som du har m2 at opvarme. Derfor kræver jordvarme oftest et tilgængeligt haveareal på 300-400 m2.

Når det er sagt, er det en særdeles miljøvenlig og nærmest vedligeholdelsesfri løsning, og der er mange penge at spare, når det først er installeret. Vær dog opmærksom på, at du skal medregne ekstra installationsomkostninger til selve installationen – især hvis der skal graves i allerede etablerede haveomgivelser.

Derfor er det oftest en attraktiv energikilde til dig, der bygger nyt hus. Her kan installationsomkostningerne oftest holdes på samme niveau, som ved andre varmepumpetyper.

3. Varmt vand, uden bekymring

Varmen fra jorden bruges ikke kun til opvarmning af dit hus. Det bruges også til at varme alt dit brugsvand op, så du kan vaske hænder og gå i bad i lige netop den temperatur, du bedst kan lide.

Som en bonus skal du hellere ikke bekymre dig om at få sundhedsskadelige legionellabaktier i dit vand. I modsætning til traditionelle systemer opvarmes dit badevand nemlig i huset indedel, hvor det føres via en gennemstrømningsvandvarmer ud i rørene.

4. Kvalitet, der varer ved

Kvaliteten af dit jordvarmeanlæg er alt end uvæsentlig. Det påvirker nemlig effektiviteten såvel som holdbarheden – og dermed også din samlede investering i anlæggets levetid

Alle vores produkter er designet og produceret på egen fabrik i Nordjylland med lang levetid for øje. Der anvendes udelukkende eksklusive, robuste materialer og kvalitetskomponenter fra f. eks Danfoss, Grundfoss og Ziehl Abegg.

5. Al betjening lige ved hånden

Du har mulighed for at tilkøbe DVI SmartControl til dit jordvarmeanlæg. Med mulighed for fjernstyring af bl.a. indstillinger og kalenderfunktioner bliver din hverdag lettere, samtidig med at du kan spare penge med funktioner som natsænkning, ferietilstand og brugsvand via ugeplan.

Skulle der mod forventning opstå driftsforstyrrelser, får du automatisk besked, ligesom vi har mulighed for at løse eventuelle fejlmeldinger via fjernkontrol – helt uden ventetid, teknikerbesøg og kørselspenge.

6. Hjælp at hente lige i din baghave

Et jordvarmeanlæg dimensioneres til dine behov og bestilles til levering og installation gennem en af vores 200+ autoriserede forhandlere i Danmark.

Når du vælger en forhandler i dit nærområde, støtter du det lokale erhvervsliv, samtidig med at der ikke er langt fra tanke til handling, når dit anlæg skal installeres eller serviceres.

7. Fuldbesparelse fremad

Du kan se frem til en stor reduktion i varmeudgifter sammenlignet med andre varmekilder. På sigt viser jordvarme sig nemlig oftest at være den billigste løsning indenfor varmepumpetyperne, da kun 1/3 af din varmeregning påvirkes af elprisen og afgifter. Hele 2/3 af energien henter du direkte fra naturen.

Til trods for en højere etableringsudgift tjener et jordvarmeanlæg sig derfor ofte hjem på under 10 år. En investering, der vil vise sig bedre og bedre, hvis energipriserne stiger igen i fremtiden.

8. Smukt gemt væk

Den mest miljøvenlige måde at varme din bolig er også den smukkeste at se på. Eftersom slangerne graves ned i jorden, skal du ikke forstyrres af klodsede installationer, der summer og brummer i baggrunden, når du nyder en kop kaffe eller en kold på terrassen derhjemme.