Compress 7800i LW

Jordvarmepumper

Fleksibel løsning til små og store behov

Informationer:

  • Fås i 4 størrelser fra 2 – 16 kW
  • Optimal til Enfamilieshuse og Flerfamilieshuse
  • Optimal til både nybyggeri og renoveringsprojekter
  • Fås som indendørsenhed

Spar på energien

Varmepumpen er meget effektiv. Det bekræfter ErP-energimærket A+++. Med en SCOP på op til 5,55 sikrer du en effektiv energibesparelse. Med et solcelleanlæg har du som boligejer mulighed for at udnytte evt. overskudselektricitet produceret af solcelleanlægget til at producere varme og varmtvand til senere brug. Ved elektrisk at sammenkoble solcelleinvertere og varmepumpen vil det være muligt for varmepumpen at producere ekstra varmt vand og varme med solcelleanlæggets produktion af elektricitet. Tal med din installatør om muligheden for sammenkobling af inverter og varmepumpe.

Modulopbygget og enkel

Sats på høj kvalitet fra Bosch. Modellerne med integreret varmtvandsbeholder fylder meget lidt. Har du brug for store mængder varmt vand, kan du også kombinere enhederne med en 180-l- eller 300-l-beholder. På den måde opnår du nemt høj varmtvandskomfort i dit hjem.

Ganske enkelt stille

Compress 7800i LW hører til de mest støjsvage varmepumper på markedet. Takket være gennemtænkt isolering og avanceret inverter-teknologi arbejder den særdeles støjsvagt og kan næsten ikke høres.

Nem at betjene

Takket være den intuitive farve-touchskærm og fjernbetjeningen kan du altid nemt indstille varmepumpen, så den passer til dine behov. Varmepumpen er desuden forberedt til onlinetilslutning. Det giver dig mulighed for nemt at betjene dit varmesystem via en app på din smartphone, uanset hvor du befinder dig.

Meget attraktiv

Varmepumpen og den tilhørende varmtvandsbeholder leveres i samme smukke og stilrene design. Rørskjulere i samme design som varmepumpen skjuler tilslutningsrørene og giver installationen et smukt og ensartet udtryk.