Compress 7000 LW

Jordvarmepumper

Høj energieffektivitet til større bygninger

Informationer:

  • Fås i 8 størrelser fra 22 – 80 kW
  • Optimal til lejlighedskomplekser, erhvervsejendomme og industri
  • Optimal til både nybyggeri og renoveringsprojekter
  • Fås som indendørsenhed

Perfekt tilpasning

Compress 7000 LW er en serie af jordvarmepumper, der strækker sig fra 22 til 80 kW som ”stand alone” varmepumper, samt op til 320 kW som kaskadekoblede enheder. Varmepumpen kan benyttes som en standard jordvarmepumpe, der udnytter energien i jorden, havet, søen, grundvandet eller en anden naturlig energikilde.

Driftsikker varme

Større anlæg kræver en stor driftssikkerhed. Derfor er Compress 7000 LW også udført af højkvalitetskomponenter og testet efter de strengeste krav på vores svenske fabrik, som har flere årtiers erfaring med varmepumper. Varmepumpen har derudover også en helt nyudviklet styring, som sikrer at varmepumpen leverer varme, selv hvis varmepumpen mod forventning skulle gå på fejl.

Gennemtænkt design

Compress 7000 LW varmepumpeserien er designet med øje for de små detaljer, der gør en stor forskel for installatøren og slutbrugeren. Hele varmepumpeserien er opbygget med et innovativt tandem teknologi system. Det betyder, at alle varmepumper indeholder to lige store kompressorer, som tilsammen giver den beskrevne effekt.

Hybrid – den fleksible løsning

Bosch Compress 7000 LW er ideel til indbygning i større varmesystemer som grundlast til en eksisterende eller ny kondenserende gas eller oliekedel. Denne metode er kendt som ”hybrid systemløsning” og er betegnelsen for et varmesystem opbygget af forskellige varmekilder. En kombination af produkterne vil øge den samlede virkningsgrad, reducere CO₂ udledningen, samt øge sikkerheden for en god varmeøkonomi.

Bekymringsfri varme

Compress 7000 LW forbruger kun ca. 20 % af den samlede mængde energi, der skal bruges til at opvarme boligen. Resten, de ca. 80 % som skal til at opvarme boligen, kommer fra naturenergi. Det betyder, at varmeregningen normalt vil blive ca. halveret i forhold til det eksisterende system.